Početna » Shop » Ženske klompe » Klompe sa jastukom – Crne

Klompe sa jastukom – Crne

SKU: N/A

42,50 KM

Klompe sa spužvastim i mekanim jastukom su totalna inovacija na tržištu. Jako su udobne. Jastučić je dizajniran tako da smanjuje pritisak na peti i zbog toga su idealne za svakodnevno dugo hodanje i stojanje. Unutrašnjost klompe je izrađena od prirodne goveđe kože u kojoj vam se neće znojiti noge i ušiven je gel umetak koji dodatno čini klompu mekanom.

Nošenjem klompi sa jastukom zaboravićete šta je bol u leđima i zglobovima, a zbog samog dizajna i načina izrade, mogućnost da dobijete kurje oči su skoro nemoguće.

Đonovi su lagani, fleksibilni i otporni na klizanje.

Klompe sa zračnim jastukom, drvenim đonom i prirodnom goveđom kožom čine bitnu razliku između svega što ste ranije probali.

 

36
Boja/Dezen

Crna

Veličina

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.