Početna » Shop » Posljednji brojevi » Papuče sa jastukom – Bijele

Papuče sa jastukom – Bijele

SKU: N/A

34,00 KM

Biancomolina papuče sa spužvastim i mekanim jastukom su totalna inovacija na tržištu. Jako su udobne. Jastučić je dizajniran tako da smanjuje pritisak na peti i zbog toga su idealne za svakodnevno dugo hodanje i stojanje. Unutrašnjost papuče sa jastukom je izrađena od prirodne goveđe kože u kojoj vam se neće znojiti noge i ušiven je gel umetak koji dodatno čini papuču mekanom.

Nošenjem otvorenih papuča sa jastukom zaboravićete šta je bol u leđima i zglobovima, a zbog samog dizajna i načina izrade, mogućnost da dobijete kurje oči su skoro nemoguće.

Đonovi su lagani, fleksibilni i otporni na klizanje.

Papuče sa zračnim jastukom, drvenim đonom i prirodnom goveđom kožom čine bitnu razliku između svega što ste ranije probali.

Bijela
36
Boja/Dezen

Bijela

Veličina

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.