Početna » Shop » Coqui » Yogi dječije sandale – Teget
Yogi dječije sandale Original price was: 45,00 KM.Current price is: 36,00 KM.
Back to products
Frog dječije klompe Original price was: 40,00 KM.Current price is: 32,00 KM.

Yogi dječije sandale – Teget

SKU: N/A

Original price was: 45,00 KM.Current price is: 36,00 KM.

Yogi  sandale ne samo da odišu veselim kombinacijama boja i štampanim uzorcima već i pružaju izvanrednu udobnost i sigurnost za vašeg malog istraživača.

Zahvaljujući patentiranim steznim elementima, Yogi sandale garantuju sigurno i udobno pristajanje koje omogućava vašem djetetu slobodno kretanje bez brige.

Sa materijalom CoquiFlex koji je protivklizan i antibakterijski, ove sandale pružaju zaštitu i sigurnost tokom svakog koraka.

Izrađene od inovativnog materijala Coqui Air, koji koristi funkciju smole zatvorenih ćelija, ove sandale su izuzetno lagane i lako se održavaju.

Samo operite ih vodom, obrišite suhom krpom i utrljajte malo ulja kako biste ih održali u sjajnom stanju.

Važno je napomenuti da ih ne treba sušiti u blizini uređaja za grijanje kako bi se sačuvala njihova kvaliteta.

 

Teget
28/29
29/30
31/32
32/33
34/35
Boja

Teget

Veličina

28/29, 29/30, 31/32, 32/33, 34/35

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.

POVEZANI PROIZVODI