Početna » Shop » Obuća Scholl » Scholl patike » Scholl anatomske patike – Jump Pro Laces

Scholl anatomske patike – Jump Pro Laces

SKU: Scholl30967

192,00 KM

Zamislite da radite duge smjene, stalno ste na nogama…

Stopala vas bole, leđa vas bole, svaki korak postaje sve teži. Sada zamislite da taj bol nestane – potpuno. Kako? Sa Scholl anatomskim patikama.

Ove patike nisu obične. Dizajnirane su posebno za ljude poput tebe – ljude koji znaju šta znači biti na nogama cijeli dan. Sa anatomskim oblikom i podrškom koja smanjuje pritisak na stopala i kičmu, svaki korak postaje lakši, a smjena kraća.

Bilo da radite u bolnici, kancelariji, ili na terenu – ove patike su tvoj najbolji saveznik. Zaboravite na oticanje, bol ili umor. Scholl te prati cijeli dan, pružajući vam stabilnost i udobnost koja traje.

Ako ste nekada stajali satima i pomislili “da bar imam nešto bolje za stopala”, sada je trenutak da to ostvarite.

Scholl anatomske patike su stvorene za one koji ne mogu sebi priuštiti lošu obuću. Jer zdrava stopala znače više energije i bolju produktivnost.

Ne čekajte dok vas bol ne savlada. Uložite u svoje zdravlje i svoje korake – odaberite Scholl patike koje su tu za vas, svaki dan, svaki sat.

Zgrabite svoj par danas i otkrijte šta znači raditi bez bola!

37
38
39
40
41
42
43
44
45
Brand

Scholl

Boja

Bijela

Veličina

36, 37, 37/38, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.