Početna » Shop » Dječija obuća » Gumene čizme za djecu » Dječije gumene čizme – Peppa pig

Dječije gumene čizme – Peppa pig

SKU: K-PVC/PEP

35,00 KM

Djevojčica će biti oduševljena omiljenim junakom, ove čizme nude mnogo više od samog izgleda.

Sa neklizajućim đonom, vaša princeza će biti sigurna na svakoj površini – od mokrih trotoara do blatnjavih staza. Bez straha od proklizavanja ili nezgoda, ove čizme osiguravaju stabilnost u svakom koraku.

Tu su i praktične vezice koje omogućavaju savršeno prijanjanje uz nogu. Nema više brige da će čizme skliznuti dok trčkara kroz bare.

Lako se obuvaju i skidaju, a čuvaju mala stopala potpuno suvim i toplim, zahvaljujući kvalitetnom materijalu koji ne propušta vodu.

Zato, bez obzira na vremenske uslove, tvoja djevojčica će biti spremna za avanture, sigurna i zaštićena – a ti, mamice, možeš mirno uživati.

Ove Peppa Pig čizme su više od obične obuće – one su pravi štit za kišne dane!

26
27
28
29
30
31
32
Veličina

26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.