Početna » Shop » Dječija obuća » Dječije patofne » Dječije patofne – Koala

Dječije patofne – Koala

SKU: K-P-KOALA

19,00 KM

Vaši mališani zaslužuju patofne koje su jednako zabavne koliko i udobne!

Ove preslatke patofne s motivima omiljenih životinja poput koale donose osmijehe na lica i pružaju neophodnu podršku za svakodnevne avanture kod kuće.

S mekanom unutrašnjošću koja nježno grli mala stopala i čičak trakom koja omogućava jednostavno obuvanje, ove patofne su savršen izbor za aktivne mališane.

Bilo da istražuju svijet u igri ili se udobno smjeste za knjigu i crtiće, njihova stopala će uvijek biti topla i zaštićena.

Čvrst i neklizajući đon pruža sigurnost na svim vrstama podova, dok zabavni motivi čine ove patofne omiljenim izborom za svako dijete.

Uz ovakve patofne, svaki korak će biti pun radosti.

20
21
22
23
24
25
26
27
Veličina

20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.