Početna » Shop » Scholl klompe i papuče » Muške Scholl klompe – Supercomfort

Muške Scholl klompe – Supercomfort

SKU: 20078

148,00 KM

Scholl Supercomfort klompe s anatomskom podlogom od bukovog drveta pružaju prirodnu prilagodljivost obliku stopala, što može doprinijeti prevenciji bolova u stopalima i donjem dijelu leđa.
Prostrana širina omogućava ravnomjerno raspoređivanje pritiska, smanjenje umora i prirodno kretanje prstiju, pružajući dodatnu udobnost i podršku stopalu.
Gornjište ovih klompi izrađeno je od visokokvalitetne obrađene kože, čineći ih idealnim izborom za medicinsko osoblje i sve koji provode puno vremena na nogama, pružajući kombinaciju kvalitete i udobnosti.
Ove klompe su lična zaštitna oprema kategorije 1, što uključuje visok standard zaštite i sigurnosti, čineći ih pouzdanim izborom za različite potrebe.

40
41
42
43
44
45
46
Bijela
Teget
Veličina

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Boja

Bijela, Teget

Brand

Scholl

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.