Početna » Shop » Scholl klompe i papuče » Muške Scholl papuče – Gerry

Muške Scholl papuče – Gerry

SKU: 31276

127,00 KM

Scholl muške papuče Gerry – spoj elegantnog stila i vrhunske udobnosti.

Ove papuče su idealan izbor za svakodnevne aktivnosti, pružajući vam ne samo moderan izgled, već i podršku koju vaša stopala zaslužuju.

Gerry karakteriše dvostruki kaiš od prirodne kože koji pruža čvrstoću i stabilnost, dok uložak Bioprint® tehnologije osigurava da vaše stopalo bude u pravom položaju, smanjujući stres i umor tokom dugih perioda nošenja.

Tabanica od prirodne kože pruža dodatnu udobnos, dok gumeni đon osigurava pouzdanu trakciju na svim površinama.

Scholl muške papuče Gerry su namijenjene za suvo vrijeme i jednostavne su za održavanje – samo koristite kremu za kožu kako biste održali njihovu mekoću i sjaj.

Osvježite svoj stil i osigurajte udobnost koju zaslužujete sa Scholl muškim papučama Gerry – vašim idealnim partnerom za svaki dan.

41
42
43
44
45
46
Veličina

41, 42, 43, 44, 45, 46

Brand

Scholl

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.