Početna » Shop » Coqui » Seed muške klompe

Seed muške klompe

SKU: 6461

45,00 KM

Model klompi SEED sa neklizajućim potplatom koji upija energiju. Klompe su osmišljene da vam pruže maksimalnu stabilnost i udobnost tokom cijelog dana.
Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima, možete biti sigurni da su vaša stopala zaštićena od neprijatnih mirisa i infekcija, dok lagan CoquiAir materijal osigurava da vaše klompe ostanu lagane i prozračne.

Zaboravite na klizanje i tragove na potplatu – klompe su opremljene potplatima koji ne ostavljaju tragove, omogućavajući vam da uživate u svakom koraku bez brige.

Održavanje je jednostavno – samo ih operite vodom, obrišite suvom krpom i nanesite malo ulja kako bi zadržali sjaj.

41
42
43
44
45
46
Bijela
Crna
Veličina

41, 42, 43, 44, 45, 46

Boja

Bijela, Crna

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.

POVEZANI PROIZVODI