Početna » Shop » Scholl klompe i papuče » Ženske Scholl papuče – Princy

Ženske Scholl papuče – Princy

SKU: 31326

127,00 KM

Slatka maksi mašna na vrhu papuče čini osnovni dizajn papuča Princy sa  posebnim  gornjim dijelom od antilopa i Bioprint® tehnologijom za još udobnije hodanje i romantičnim šarmom u vašoj odeći.

Princy je opremljen Scholl Bioprint® tehnologijom sa karakterističnim uloškom od prirodne plute i gume, dizajniranim da pomogne u održavanju stopala u pravom položaju.

Danas Scholl Bioprint® uložak ima meko jezgro koje će učiniti vašu šetnju još udobnijom zahvaljujući svojoj novoj formuli.

Proizvedeno u Španiji.

Visina pete 40mm.

37
38
39
40
41
42
crvena
Lila
Veličina

37, 38, 39, 40, 41, 42

Boja

crvena, Lila

Brand

Scholl

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.