Početna » Shop » Scholl klompe i papuče » Ženske Scholl papuče – Sun

Ženske Scholl papuče – Sun

SKU: 25292

74,00 KM

Scholl Sun papuče opremljene su Triplanar kontrolnim sistemom koji osigurava pravilno poravnanje stopala i poboljšanje držanja.

Tonska kopča omogućava lako prilagođavanje gornjeg dijela prema obliku stopala, pružajući savršeno pristajanje.

Podloga papuča koristi Biomechanics® tehnologiju koja pruža anatomski oblik podnožja s Triplanar kontrolnim sistemom. Ova tehnologija omogućava poboljšanje držanja i poravnanja stopala, pružajući optimalnu podršku i maksimalnu udobnost.

Površina uloška je specijalno dizajnirana da smanji mogućnost klizanja stopala, čak i kada su mokre, što ih čini izuzetno sigurnim za nošenje u raznim uslovima.

Đon je otporan na klizanje, pružajući dodatnu stabilnost i sigurnost.

Scholl Sun papuče su proizvedene u Italiji, čime se garantuje visoki standard kvaliteta i pažnja prema detaljima.

 

38
39
40
41
42
Veličina

38, 39, 40, 41, 42

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.