Početna » Shop » Coqui » Niko muške klompe – Crne
Lindo muške klompe Original price was: 56,00 KM.Current price is: 44,00 KM.
Back to products
Anatomske i udobne klompe idealne za posao i svakodnevno nošenje.
Seed muške klompe Original price was: 45,00 KM.Current price is: 36,00 KM.

Niko muške klompe – Crne

SKU: 6451

Original price was: 60,00 KM.Current price is: 48,00 KM.

41
42
43
44
45
46

Model klompi sa neklizajućim potplatom osmišljene da pruže maksimalnu stabilnost i udobnost tokom cijelog dana. Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima, možete biti sigurni da su vaša stopala zaštićena od neprijatnih mirisa i infekcija, dok lagan CoquiAir materijal osigurava da vaše klompe ostanu lagane i prozračne.

Zaboravite na klizanje i tragove na potplatu – klompe su opremljene potplatima koji ne ostavljaju tragove, omogućavajući vam da uživate u svakom koraku bez brige.

Održavanje je jednostavno – samo ih operite vodom, obrišite suvom krpom i nanesite malo ulja kako bi zadržali sjaj.

Veličina

41, 42, 43, 44, 45, 46

Boja

Crna

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.

POVEZANI PROIZVODI