Početna » Shop » Ženske patike » Ortopedske patike – Bijele 2

Ortopedske patike – Bijele 2

SKU: 185/15

77,00 KM


Naše patike imaju ortopedsku i anatomsku strukturu.

Atraktivnog su izgleda, udobne su i veoma su lagane. Uložak je mekan, a unutrašnjost patike sprečava znojenje zbog prozračnosti.

Đon je pravljen od materijala koji se ne kliže.

Ukoliko se odlučite na kupovinu patika, preporučujemo vam da uzmete istu veličinu s obzirom na to da je kalup standardni.

Takođe nije preporučljivo prati obuću u veš mašini nego ručno.

36
37
38
39
40

Izuzetno lagane

Ovo su jedne od najlakših ortopedskih patika na globalnom tržištu, baš zbog materijala koje koristimo prilikom izrade.

Patike teže samo 507 grama.

Prilično prozračne

Zbog materijala koji koristimo prilikom izrade, ortopedske patike su poprilično prozračne i neće vam se znojiti noga u njima. Ipak preporučujemo da nosite ili prirodne materijale poput pamuka i slično, ali čak neće biti problem ni na bosoj nozi.

Mekan uložak

Anatomski uložak i ergonomski oblik prilagodiće se vašem stopalu. Udobnost uloška će olakšati stajanje ili kretanje na poslu.

Bez obzira što je uložak vrlo mekan, to neće smanjiti vijek trajanja vaših patika.

Veličina

36, 37, 38, 39, 40, 41

Brand

Dr Mitra

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.