Početna » Shop » Ženske klompe » Super Max klompe – Dental

Super Max klompe – Dental

SKU: 165/3

50,00 KM

Unutrašnji i spoljašnji đonovi super max klompi dizajnirani su za udobnost vašeg stopala. Specijalni jastučić koji se nalazi unutra se ne znoji. Izrađen je od obrađene vještačke antibakterijske kože.

Iako izgledaju veliko zbog visine đona, jako su lagane i ne umaraju stopala. Visina osnove je 5 cm. Unutrašnja struktura pruža udobnost stopalima tokom cijelog dana. Zahvaljujući posebnom obliku đona, klompe se ne kližu.

Super max klompe su u potpunosti oblikovane. Preporučujemo da uzmete svoj broj. Na primjer, ako obično nosite 38, preporučujemo da kupite 38.

36
37
38
39
40
41
Veličina

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Brand

Terlik Sabo

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.