Početna » Shop » Scholl klompe i papuče » Ženske Scholl sandale – Bali

Ženske Scholl sandale – Bali

SKU: 30516

173,00 KM

Scholl Sandale Bali sa svojim modernim dizajnom i praktičnim karakteristikama su savršen dodatak vašoj kolekciji obuće za svaki dan.

Sa dvije čičak-trake koje omogućavaju podešavanje, Scholl Sandale Bali su jednostavne za obuvanje i skidanje, pružajući vam brzu i jednostavnu udobnost.

Bez obzira idete li na plažu, šetate gradom ili provodite dan u prirodi, ove sandale su pouzdan izbor koji će podržati vaš svaki korak.

Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji omogućavaju udobnost tokom cijelog dana, dok njihov moderni dizajn čini da se istaknete u svakoj prilici.

Osigurajte udobnost koju zaslužujete sa Scholl Sandalama Bali – vašim novim omiljenim parom obuće za sve prilike.

Proizvedeno u Španiji.

38
39
40
41
42
Veličina

37, 38, 39, 40, 41, 42

Brand

Scholl

Informacije o dostavi

Ukoliko imamo artikal na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48 h, ukoliko nije vikend. Svakako će Vas kolege kontaktirati prije nego što pošalju i odobriti Vam narudžbu. Ukoliko nemamo artikle na stanju čeka se do 15-20 dana.

Dostava iznosi 9 KM.

Informacije o vraćanju

  • Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom ili Vam ne odgovara broj, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, Dr Komfort snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli.